HACCPkurs

Matråd AS tilbyr kurs i HACCP til bedrifter - både små og store. Kursene holdes i våre lokaler eller ute i bedriftene.

HACCP står for Hazard Analysis (and) Critical Control Point og er en metode for å identifisere, kontrollere og evaluere kritiske områder i produksjon, for å forebygge at maten som produseres kan medføre helseskade for forbruker. Myndighetene stiller krav til innføring og opplæring av HACCP i Næringsmiddelhygieneforskriften H1 artikkel 5. Kravet gjelder for alle som arbeider med mat, både store og små.

Kurset Matråd AS tilbyr er praktisk og består av eksempler på farer og hva som kan gå galt. Opptegning av flytskjema og forutsetninger og ulike andre maler presenteres underveis i kurset. Det blir tid til praktiske oppgaver og en har mulighet til å komme godt i gang med egen HACCP analyse. Etter kurset vil det gis tilgang til rådgiving fra Matråd AS dersom det dukker opp spørsmål underveis i analysen. Matråd AS har fokus på at kurset skal være praktisk og lett forståelig og at en skal komme godt i gang med sin egen HACCP analyse. 

Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi et kurs tilpasset din bedrift!

Kontakt oss

 

Tilbake